Werknemers

Corné Van de Geest
Eind 2006 heeft Corné van de Geest Van de Geest Advies opgericht. Vanaf 1999 tot en met 2006 is Corné Van de Geest mede-eigenaar geweest van De Jong & Van de Geest Adviesgroep te Soest. Voor zijn periode als zelfstandig ondernemer heeft Corné een twintigtal jaren gewerkt in uiteenlopende advies/managementfuncties bij diverse lokale banken in de omgeving. Corné zal samen met Joris Looman het relatiebeheer bij Van de Geest Advies verzorgen. 

Joris Looman
Joris Looman is evenals Corné van de Geest een aantal jaren werkzaam geweest bij De Jong & Van de Geest Adviesgroep te Soest, daar was hij werkzaam als Hoofd-Binnendienst, deze functie zal Joris ook bij Van de Geest Advies uitvoeren. Joris heeft zeer vlot de diploma’s Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Assurantieagent gehaald. Naast zijn beheerstaken zal Joris samen met Corné het relatiebeheer verzorgen. 

Maarten van Oort
Sinds 2022 is Maarten van Oort onze Bancair- en Verzekeringsadviseur. Na een aantal jaar in het verzekeringsadvies werkzaam te zijn geweest bij één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland heeft hij de overstap gemaakt naar het persoonlijke financieel advies bij Van de Geest Advies. Maarten zal de verzekeringsportefeuille gaan onderhouden en beheren en zal daarnaast pro-actief onze relaties gaan benaderen. Voor al uw verzekeringsvragen staat Maarten klaar om ze te beantwoorden!

Bert van de Geest
Na een afwezigheid van ruim 13 jaar weer terug bij Van de Geest Advies. In de afgelopen jaren veel kennis opgedaan van enerzijds zakelijke verzekeringen en anderzijds managementtaken. Vooral op het brede terrein van zakelijke verzekeringen en bedrijfsfinancieringen kan je een beroep op mij doen. Je belt en wij staan voor je klaar!

Pauline
Als leidinggevende op de versafdeling van een grote supermarkt overstappen naar de financiële dienstverlening is een stap die ik zelf niet verwacht had. Toch gedaan en het bevalt mij uitstekend. Het omgaan met de relaties, zowel aan de balie, de spreekkamer als aan de telefoon gaat uitstekend. Ook ben ik doende met een algemene bancaire opleiding en wil daarna nog doorstuderen. Ik sta voor iedereen klaar en ben behulpzaam. En natuurlijk schenk ik voor een ieder een heerlijk kopje koffie!

Contact

Bezoekadres:
Van de Geest Advies
Visserssteeg 22
3752 BZ Bunschoten-Spakenburg

T: 033-2990512
E: info@vandegeestadvies.nl

Postadres:
Postbus 210
3750 GE Bunschoten

 

KVK: 32118942
AFM: 12016071
KIFID: 300.010896
JNPG: 124599